Back to Top

Verslag geocache Huizum West

Vandaag heb ik met een groepje van het ASS Huis een geocache gedaan. Deze cache was van Huizum West in Leeuwarden. Ik was al vroeg aanwezig bij het ASS Huis. Rond 19.30 uur hebben wij besloten om te beginnen. Wij zijn met z’n allen naar het begin punt gefietst. Twee hadden een GPS bij zich waaronder ik. De begeleidster had een oude GPS bij haar en papieren waar de aanwijzingen op staan en waar wij de antwoorden op konden schrijven. Ik zelf had twee apps geïnstalleerd op mijn smartphone. Waarmee ik ook de cache heb gelogd.

Het was voor mij weer een lange tijd geleden dat ik dit gedaan heb. Wij hebben de hele cache met de fiets gedaan maar wat niet altijd even makkelijk was. De puzzels/vragen waren bij de verschillende waypoints goed te doen. Uiteindelijk hebben wij het eind coördinaat gevonden. Hier hebben na wat goed zoeken de cache gevonden en er wat ingeschreven. Met zijn allen zijn wij weer naar het ASS huis gefietst en hebben wij als dank een ijsje gekregen. Iedereen vind dit zo leuk dus hebben wij besloten om dit vaker te doen. Volgende week is er weer een cache.