Back to Top

Groenlinks Dierendag 2017

Zoals jullie weten werk ik bij kattencafé Poespas in Leeuwarden. De coordinator vroeg mij als ik ook met hem naar de afdeling van Groenlinks wilde gaan om over Poespas te praten en omdat het dierendag was mocht je ook je huisdier meenemen. Dus ik had afgesproken om Wodan mee te nemen. Ook een andere collega ging mee die avond. Toen wij er waren was het al redelijk druk. Ook andere mensen hadden hun hond meegenomen. Tussen de honden ging het goed. De mensen van Groenlinks stelde goede vragen en heb daarop geantwoord. De tijd ging snel voorbij omdat het een gezellige samenstelling was. Als dank voor onze aanwezigheid hebben wij kleine cadeau’s gekregen voor ons zelf en voor Wodan en voor de katten van Poespas. 

[pngallery type=’google’ view =’photos’ album_id=’AGj1epUvX35Za1lU0xYmAO66kTTzYhw4lDBtWeJIyVVjc0uuz_FD’]