Back to Top

Gamekings kerstream

Vrijdag 22 december was het dan zover De Gamekings kerstream ging live. Deze keer zonden ze niet alleen vanuit de studio uit maar ook op lokatie. De kijkers kouden iemand opgeven die ze wilden verrassen op deze donkere dagen voor kerst. Skate en Koos gingen het hele land door en op bepaalde plaatsen bleven ze even staat en konden kijkers in de beurt games en ander spullen krijgen.

De kijkers die ze over de hele dag verrasten waren vooral in het noorden van het land. Als laatste was Leeuwarden aan de beurt. Ze gingen eerst nog even naar twee kijkers en daarna naar het Waagplein. In de chat gaf ik aan dat ik daar ook naar toe ging en nog een verrassing voor hun had. Het was even wachten voordat ze er waren in de kou. Er was een klein groepje gekomen in totaal maar ondanks dat mocht de pret niet drukken. En omdat ik een beerenburg had meegenomen kreeg ik een mooi pc pakket mee en andere kleding. Het was voor mij een geslaagde dag.