Back to Top

Tenno Vault aflevering 1 Welkom

Welkom bij de 1e nederlandse podcast over de game Warframe. Warframe is een gratis te spelen coöperatieve third-person shooter-videogame, ontwikkeld en uitgegeven door Digital Extremes. Oorspronkelijk uitgebracht voor Microsoft Windows in maart 2013, werd het later geport naar de PlayStation 4, Xbox One en uitgebracht op de Nintendo Switch 19 november 2018 in het Verenigd Koninkrijk en 20 november 2018 in Noord-Amerika. In Warframe controleren spelers leden van de Tenno, een ras van oude krijgers die zijn ontwaakt uit eeuwenlange cryoslaap om zichzelf te vinden in een planetair systeem met verschillende facties. De Tenno gebruiken hun aangedreven Warframes samen met krachtige wapens en vaardigheden om missies te voltooien. Hoewel veel van de missies van de game procedureel gegenereerde niveaus gebruiken, hebben nieuwere updates grote open wereldgebieden omvat die vergelijkbaar zijn met andere massaal online multiplayer-spellen. De game bevat elementen van schiet- en melee-spellen, parkour en rollenspellen om spelers hun Tenno-personage met verbeterde uitrusting vooruit te helpen.

 

Momenteel kan ik de game nog niet spelen omdat de laptop daarvoor niet toereikend is, ik heb het wel meerder malen geprobeerd. Maar dat behoudt mij er niet van om geïnteresseerd te blijven in deze game. Zo volg ik de ontwikkelingen op diverse sites, bekijk ik verschillende streams van en de streams van Warframe zelf. Ook TennoCon2018 heb ik gekeken.

Omdat er na de laatste grote Fortuna update zoveel is bijgekomen, veranderd en gebeurd heb ik besloten om een podcast te maken met de laatste info. Het is vooral gebeurd voor de beginnende gamers van Warframe en degene die de Engelse taal niet volledig beheersen. Hieronder kan je de 1e aflevering hiervan beluisteren. Voor op en aanmerkingen of wil je zelf hieraan meedoen? Neem dan contact met mij op.

Veel plezier met luisteren.

Play