Back to Top

Wodan, Rick-Paul en Six Invitational 2019

Wodan

Woensdag 13 februari had Wodan een afspraak staan bij de dierenarts. Het gebit moest worden schoongemaakt en dit moet bij honden onder narcose. Ik was tegelijk met de assistent bij het gebouw en moest dus ook even wachten tot alles gereed was. Wodan was best wel druk dus het duurde even voordat het narcose middel werkt. Na afscheid van hem genomen te hebben kon ik hem na ruim een uur weer ophalen. Het gebit was weer helemaal schoon. Ook hadden ze gevraagd als ze foto’s van het gebit mochten nemen voor educatieve doeleinden. Ik kreeg ook kauwsticks mee voor zijn gebit tegen tandplak.

Wie is de Mol?

Zaterdag was er weer een aflevering van Wie is de Mol? Deze aflevering was weer zeer spannend. Ook omdat er niet 1 maar 2 kandidaten eruit moeten. Dit gebeurde omdat Merel een envelop trok met 2 rode schermen. Zowel Jamie als mijn eigen Mol Rick-Paul kregen een rood scherm te zien. Ik had dit dus niet verwacht en daardoor ben ik al mijn punten kwijt geraakt en kan ik dus niet meer meespelen met het spel op de app.

Six Invitational 2019

Zondagavond was de finale van de Rainbow Six Invitational 2019 met G2 Esports vs. Team Empire in Montreal. De eerste map was een lange zit met 22 rondes had G2 Esports nodig om te winnen met een 12 tegen 10 winst. En wat was dit spannend. Dit is een nieuw record. Ook de tweede en derde map wonnen ze. Daarmee zijn ze voor de tweede keer Wereldkampioen met dit spel