Back to Top

LUNA Festival 2019

Van 22 november tot en met 8 december zijn weer de beste werken van jonge, talentvolle kunstenaars bewonderen op het Media Art Festival. Twee weken lang staat het festival in het teken van media-, licht- en geluidskunst van jonge makers rondom het thema ILLUSIONS. Dit wordt ook volop zicht- en voelbaar als op 28, 29 en 30 november voor de derde keer het LUNA Leeuwarden Urban Night Adventure losgaat. Kunst van internationaal vooraanstaande kunstenaars en makers uit de regio zorgen met spraakmakende projecten voor een betoverende nachtelijke wandeling door de mooie binnenstad van Leeuwarden.

Gisteren hebben wij een grote wandeling gemaakt tijdens het LUNA Festival die weer in Leeuwarden werd georganiseerd. Wij hebben in totaal zo’n 8 km gelopen. Daarbij hebben we verschillende kunstwerken bekeken. Omdat wij een free tourguide hadden geregeld kregen wij er ook uitleg bij. Wat het helemaal begrijpelijker maakt. Deze gids had een helm op die niet te missen was. Ook waren wij na afloop bij het Media Art Festival die deze avond gratis te bezoeken was voor deelnemers aan de tour. Het was heel interessant om dit mee te maken en te beleven.